Welkom

We heten u van harte welkom bij Verdonckt Hout.

Onze tweeledige bedrijfsstructuur is gericht op een totaal service voor u

1.     Houtmagazijn Verdonckt, in the mood for wood since 1920 de overkoepelende moederfirma, ervaring van bijna 100 jaar : traditionele houthandel vooral sterk in constructiehout, tropisch hardhout, gevelbekleding, tuinhout, eik en beuk op bool, gyproc, ed. + bijkomende diensten zoals verzagen van plaatmaterialen, ardis optimalisatie, schaven op maat: op lengte brengen enz. We zijn FSC® en PEFC gecertificeerd.

Onze toonzaal biedt u en uw klanten de mogelijkheid om in alle rust onze producten (deuren, parketten, laminaten, enz…) te komen bekijken en weloverwogen keuzes te maken.

2.     Daarnaast is er Outdoor Wood Concepts®, onze afdeling die via een netwerk van pilotshops in België vernieuwende gevelprofielen op de markt brengt : samenwerking met externe designers waar we steeds streven om trendsetter op vlak van design en innovatie te zijn in de gevelbekledingsmarkt

Innovatie dragen we bij hierbij hoog in het vaandel !! Je moet niet altijd de grootste zijn om innovatief te zijn….  Het gaat over passie , en werken met mensen in alle afdelingen van onze firma die deze zelfde passie delen!

Telkens gaat het om producten die een meerwaarde inhouden voor alle betrokken partijen: de schrijnwerker, de aannemer, de architect, de bouwheer. 

De innovatie vertaalt zich in snellere montage, technisch betere uitvoeringen, technisch commercieel adviseurs die u professionele advies kunnen verschaffen enz.

Verdonckt Hout: in the mood for wood since 1920 : Free Willy® - Woodface® - Outdoor Wood Concepts® - VentiWood® - Swing® - “h”[age]® : Gedeponeerde profielen met een duidelijke meerwaarde voor de bouwprofessional vonden hier hun oorsprong.

In onze totaal vernieuwde toonzaal vindt u een uitgebreid overzicht van onze eigen productie van gevelbekledingen (cfr ook www.outdoorwoodconcepts.be) , terrassen in tropisch hardhout, deuren, parketten, plafonds. In onze expopark maakt u kennis met gevelbekleding, terrassen, tuinschermen, tuinpoorten enz.

Overweegt u om te bouwen of te verbouwen, kom dan zeker eerst eens langs bij ons en laat u inspireren en adviseren! 

We heten u van harte welkom.

Stephan Rogge & Dominique Dewaele

Contacteer ons

Doorniksesteenweg 202
8580 Avelgem
Tel. 32 (0)56 64 40 42
Fax 32 (0)56 64 58 82
info@houtmagazijnverdonckt.be

Openingsuren

Maandag - Vrijdag :
8u – 12u en 13u – 18u

Het magazijn is open vanaf 7u.
Zaterdag : 8u30 – 12u
Op zaterdagvoormiddag worden geen platen verzaagd.
Verlofperiodes

Copyright Houtmagazijn Verdonckt 2018 - Privacy - Cookiebeleid