Nocturne van het houtbedrijf van de Bouwunie - april 2016

Op 28/4/2016 was Houtmagazijn Verdonckt gastbedrijf voor de Nocturne van het houtbedrijf van de Bouwunie. Meer dan 170 deelnemers tekenden present. Lees hier alvast het persartikel.

Dit avondevent vond plaats bij Houthandel Verdonckt en werd georganiseerd door Bouwunie, Houtunie, Houthandel Verdonckt en WFR. Op deze avond werd het startschot gegeven van een nieuw werkjaar.

Het programma was even interessant als gevuld. De bezoeker kreeg de gelegenheid om de gebouwen van Houthandel Verdonckt te bezoeken met een vernieuwde toonzaal en de imposante magazijnen als eyecatchers.
Na de verwelkoming door Stephan Rogge, de zaakvoerder van Houthandel Verdonckt, spraken Robert Hales (voorzitter Schrijnwerkers en Interieurbouwers van Bouwunie West-Vlaanderen) en Hilde Masschelein, de gedelegeerd bestuurder van Bouwunie en Houtunie de deelnemers toe. Zij bespraken enkele belangrijke syndicale topics voor de houtbouw en houtverwerking.

Keynote spreker Ivan De Meyer, studieverantwoordelijke Bouw-Hout Katholiek Onderwijs, besprak daarna enkele innovatieve oplossingen voor het houtsegment.

Houthandel Verdonckt stelde er twee innovatieve concepten voor, met name WFR (Wall Floor Roof) en Outdoor Wood Concepts.

De nocturne werd afgesloten met een receptie en netwerkmoment.

 
Dhr. Stephan Rogge, zaakvoerder van Houthandel Verdonckt

Mevr. Hilde Masschelein, de gedelegeerd bestuurder van Bouwunie en Houtunie

Contacteer ons

Doorniksesteenweg 202
8580 Avelgem
Tel. 32 (0)56 64 40 42
Fax 32 (0)56 64 58 82
info@houtmagazijnverdonckt.be

Openingsuren

Maandag - Vrijdag :
8u – 12u en 13u – 18u

Het magazijn is open vanaf 7u.
Zaterdag : 8u30 – 12u
Op zaterdagvoormiddag worden geen platen verzaagd.
Verlofperiodes

Copyright Houtmagazijn Verdonckt 2018 - Privacy - Cookiebeleid