Werken bij Verdonckt Hout

Vacatures

Gezocht: Magazijnier / Schrijnwerker (m/v/x)

Jij bent niet zomaar magazijnier, neen, jij hebt een passie voor duurzame houtproducten en technisch inzicht. Je doet dus meer dan alleen maar bestellingen klaarzetten en de voorraad beheren: je bent een belangrijk aanspreekpunt voor onze klanten en het geeft je voldoening wanneer je hen écht kunt helpen.

Klinkt goed? Dan is Houtmagazijn Verdonckt in Avelgem misschien wel de plek waar jij wilt werken.

In een notendop:

  • Jij bent niet de zoveelste magazijnier
  • Je hebt (technische) kennis van of affiniteit met hout
  • Je weet hoe belangrijk een ijzersterke organisatie in een magazijn is
  • Je bent commercieel ingesteld en staat open voor een flexibel uurrooster
  • Je bent een harde werker die ook plezier kan maken en die waarde hecht aan een hartelijke werkomgeving

's Morgens kom je aan bij Houtmagazijn Verdonckt, waar je gemotiveerde collega's je goedgeluimd opwachten. Je hebt nog vijf minuutjes over om even bij te praten en dan is het tijd om de handen uit de mouwen te steken. Je wapent je met de eerste bestelbonnen voor vandaag en zet bestellingen klaar voor schrijnwerkers en bouwprofessionals die bij ons onder meer hun houten gevelbekleding, constructiehout of tuinhout kopen. Ondertussen komen ook de eerste klanten binnen die jij met een glimlach begroet, zowel in het Nederlands als in het Frans. Je helpt hen verder met hun vragen, die heel eenvoudig kunnen zijn, maar net zo goed stellen ze een technische vraag waar jij de oplossing voor kent. Als je dan ook zelf nog eens overweg kunt met onze houtbewerkingsmachines, is dat een groot pluspunt, maar in het andere geval leren we je dit met plezier aan. Ook op drukke momenten weet je de kalmte te bewaren en blijf je vriendelijk en professioneel. Voor je het weet is de dag voorbij en heb jij persoonlijk bijgedragen aan onze klantentevredenheid. Want laten we eerlijk zijn, dat is jouw belangrijkste taak.

Klinkt goed? Zo zou jouw dag binnenkort wel eens kunnen verlopen! Bij Houtmagazijn Verdonckt kom je terecht in een familiebedrijf waar een goede sfeer primeert. Al onze medewerkers zijn gepassioneerd door hout en dragen dezelfde waarden en visie uit. Wij zijn in volle groei en kunnen een krak zoals jij echt wel gebruiken. Uiteraard krijg je er niet alleen een uitdagende werkomgeving voor terug, maar ook een aantrekkelijke verloning en doorgroeimogelijkheden.

Stuur snel je cv en motivatiebrief naar stephan@houtmagazijnverdonckt.be. Weet dat wij voornamelijk mensen aanwerven omwille van hun motivatie; vaardigheden kunnen we je altijd aanleren. Als jij er écht zin in hebt en deze job jou aanspreekt, dan is er geen reden om niet te solliciteren!

 

 

Contacteer ons

Doorniksesteenweg 202
8580 Avelgem
Tel. 32 (0)56 64 40 42
Fax 32 (0)56 64 58 82
info@houtmagazijnverdonckt.be

Openingsuren

Maandag-vrijdag :
8u – 12u en 13u – 18u
Zaterdag : 8u30 – 12u
Op zaterdagvoormiddag worden geen platen verzaagd.
Verlofperiodes

Copyright Houtmagazijn Verdonckt 2018 - Privacy - Cookiebeleid