Werken bij Verdonck Hout / Outdoor Wood Concepts®

Op zoek naar een uitdagende job in de houtsector?

Verdonckt Hout is sinds 1920 in the mood for wood. Ons aanbod bestaat uit onder meer constructiehout, tropisch hout, gevelbekleding, tuinhout, enzoverder. Daarnaast bieden wij ook diensten zoals het verzagen van plaatmaterialen, ardisoptimalisatie, schaven op maat en dergelijke aan.
Naast Houtmagazijn Verdonckt hebben wij ook een aparte afdeling die vernieuwende gevelprofielen en -concepten op de markt brengt, genaamd Outdoor Wood Concepts. Hiervoor werken we samen met designers en zijn we pionier op vlak van design en innovatie.
Als traditionele houthandel en trendsetter op de gevelbekledingsmarkt hebben wij ambitieuze toekomstplannen. Daarom zijn we op zoek naar dynamische, talentvolle medewerkers. Groei jij met ons mee?

Wij zoeken:

 

 Productie- en planningsverantwoordelijke

Taken: 

Als planningsverantwoordelijke ben je voor 70% bezig met bureauwerk, waaronder de productieplanning, aanmaken van de productie-orders, coördinatie en voorraadbeheer in het ERP-systeem. 
Daarnaast sta je als productieverantwoordelijke voor 30% van je tijd in voor het coachen, aansturen en begeleiden van een 8-tal medewerkers. Je bent eindverantwoordelijk voor kwaliteit, veiligheid en orde en netheid op de werkplaats. In samenspraak met de aankoopverantwoordelijke werk je proactief mee aan een efficïent stockbeheer.

Profiel: 

Een analytische ingesteldheid met een duidelijke helikopterview is een grote plus. Als productieverantwoordelijke hou je van verantwoordelijkheden en kan je prioriteiten stellen. Je hebt affi niteit met de houtsector en/of houtbewerking. Je bent praktisch en flexibel ingesteld. Je hebt een oog voor kwaliteit en bent informatica-minded.

Aanbod: 

  • Je wordt opgeleid door collega’s met meerdere jaren ervaring in de sector. 
  • Je komt terecht in een modern bedrijf met een duidelijke toekomstvisie. 
  • Je mag rekenen op een aantrekkelijke verloning, aangevuld met extralegale voordelen. 
  • Als plannings- en productieverantwoordelijke kan je bij ons rekenen op een prettige werkomgeving vol passie en projecten die tot ieders verbeelding spreken.

In the mood for wood? Solliciteer dan nu via hannelore@aanwervingshuis.be !

Contacteer ons

Doorniksesteenweg 202
8580 Avelgem
Tel. 32 (0)56 64 40 42
Fax 32 (0)56 64 58 82
info@houtmagazijnverdonckt.be

Openingsuren

Maandag-vrijdag :
8u – 12u en 13u – 18u
Zaterdag : 8u30 – 12u
Op zaterdagvoormiddag worden geen platen verzaagd.
Verlofperiodes

Copyright Houtmagazijn Verdonckt 2018 - Privacy - Cookiebeleid