Werken bij Verdonckt Hout

ACCOUNTMANAGER VERDONCKT HOUT 

Bij Verdonckt Hout vinden we klantgerichtheid heel belangrijk. Elke dag zetten we ons met het volledige team in om schrijnwerkers en professionelen zo goed mogelijk te ondersteunen.

Ons aanbod bestaat uit constructiehout, tropisch hardhout, gevelbekleding, tuinhout, enz. Daarnaast bieden wij ook diensten aan zoals het verzagen van plaatmaterialen, en schaven op maat.

Naast Verdonckt Hout hebben wij ook een aparte afdeling die vernieuwende gevelbekledingsprofielen en -concepten op de markt brengt, genaamd Outdoor Wood Concepts®. Hiervoor werken we samen met designers en zijn we pionier op vlak van design en innovatie.

Om de verdere groei van Verdonckt Hout te realiseren, zijn we op zoek naar een dynamische verkoper.  Groei jij met ons mee?

Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor de verkoop van het volledige assortiment van de houthandel en dit in een regio van +/- 50 km. Het assortiment bestaat vnl uit tropisch hardhout, daktimmerhout, plaatmaterialen, gipskartonplaten, isolatie ed.

In deze functie ligt de focus op de groei van de afzet door regelmatige bezoeken van bestaande klanten en door actieve prospectie naar schrijnwerkers, daktimmerbedrijven, aannemers ed.

Spreek je de taal van de vakman ? Heb je de gunfactor om relaties aan je te binden en hen te overtuigen om te kiezen voor de service van Verdonckt Hout ? Kom dan kennis maken met ons familiebedrijf.

 

Hoe ziet jouw takenpakket eruit?

Nieuwe collega’s krijgen bij Verdonckt Hout een warm welkom, zodat jij je zo goed en zo snel mogelijk thuis voelt. Na jouw inwerkperiode, ben je in staat om jouw klanten te adviseren en persoonlijk het verschil te maken. Je luistert naar hun wensen en levert hen de informatie aan die aangepast is aan hun wensen. Je maakt offertes en volgt de klanten actief op. 

Kortom een zeer afwisselende functie.

 • Verkoop is jouw passie : je hebt reeds een succesvolle ervaring in verkoop.
 • Kennis van hout is onontbeerlijk.
 • Je bent informatica-minded en kan vlot overweg met het Office pakket.
 • Je woont in de regio Zuid-Oost Vlaanderen.
 • Je kan je aardig uit de slag trekken in het Frans.

 

Ons aanbod

 • Een modern bedrijf met een duidelijke toekomstvisie en in volle expansie.
 • Een prettige werkomgeving vol passie voor hout.
 • Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerders.
 • Je krijgt de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen door interne en externe opleidingen.
 • Een aantrekkelijke verloning, firmawagen, gsm, laptop, aangevuld met extralegale voordelen.
 • Als Accountmanager maak je deel uit van een enthousiast team.

Zie je het al helemaal zitten? Dan horen we graag van je :

Stuur snel je cv en motivatiebrief naar stephan@houtmagazijnverdonckt.be. Komt jouw profiel in aanmerking voor deze functie, maar belangrijker nog, ben je gemotiveerd en leer je snel? Dan nemen wij contact met jou op en nodigen we je uit voor een verkennend gesprek!

 

 

Contactez-nous

Doorniksesteenweg 202
8580 Avelgem
Tel. 32 (0)56 64 40 42
Fax 32 (0)56 64 58 82
info@houtmagazijnverdonckt.be 

Horaires d’ouverture

Lundi – vendredi : 8h – 12h 13h – 18h
Samedi : 8h30 – 12h
Le samedi matin nous ne scions pas de planches.
Période de congés

Copyright Houtmagazijn Verdonckt 2018 - Déclaration de confidentialité - Politique de cookies