ons aanbod

Terrassen Terrassen Terrassen
Terrassen Terrassen Terrassen
Parket Parket Parket
Parket


klantenrealisaties
 


 

Stuur ons een foto van uw realisatie op en ontvang een prachtig geschenk!     
     
  U bent aannemer?
Houtmagazijn Verdonckt NV, opgericht na WO I, is een specialist in hout- en aanverwante producten voor al uw bouw- en verbouwprojecten.

Neem een kijkje in onze imposante magazijnen (3,5 Ha) en schaverij en u weet dat we veel meer bieden dan de doorlevering van het ge´mporteerde product. Van ons ontvangt u maatwerk.

Constructiehout
Wij houden standaard op voorraad : Franse Douglas - Canadese Oregon en Scandinavisch naaldhout in de courante handelsafmetingen, CLS 6/4x70 & 6/4 x 90, Elliotis Pine Multiplex enz.

Bel of mail ons voor het volledige gamma.


Pannelatten
Hiervoor gebruiken wij het betere scandinavisch naaldhout, dat gecalibreerd wordt op 24x33 mm, en nadien verzorgd in bundels van 12 stuks ingebonden wordt.
Verkrijgbaar in lengtes van 2,40 m tot en met 5,40 m.


Onderdakplaten
Houtmagazijn Verdonckt verdeelt de Menuiserite NT onderdakplaten van het merk Eternit.

Deze dunne, stijve doch buigsoepele vlakke vezelcementplaat op basis van een innig en homogeen mengsel van Portland cement, natuurlijke organische en synthetische vezels en geselecteerde minerale toeslagstoffen maken Menuiserite NT tot een onovertroffen onderdakplaat.

Het mengsel bevat geen asbest en de platen zijn dubbelgeperst of enkelgeperst.


ATG goedgekeurd drenkstation
Het constructiehout kunnen wij drenken met certificatie van conformiteit aan de technische goedkeuring voor houtverduurzaming A2.1/T1. (korte dompeling)
Algemene Technische Goedkeuring (ATG - inschrijvingsnummer A/G 97013/7).

Het gebruikte product Madurox Structuur tast geen metalen aan (in het bijzonder zink en koper) indien het hout onder normale omstandigheden gedrenkt is.

Het product verleent het hout een preventieve bescherming tegen blauwschimmel, houtaantastende zwammen, larvan van houtaantastende insecten.


Calibreren en dedoubleren
Het is bekend dat hout zich goed en mooi laat bewerken. In de afgelopen jaren heeft Houtmagazijn Verdonckt veel ge´nvesteerd in haar houtbewerkingsafdeling.

Wij beschikken over de modernste bewerkingsmachines zoals zaag-, schaaf- profileer- en kortinstallaties. De goed opgeleide medewerkers en de moderne machines staan dan ook garant voor vakkundig bewerkte producten.


Levering op de werf
Uiteraard kunnen wij al uw bestellingen op de werf of in uw werkplaats afleveren.


 
 
     

 

 


Openingsuren

Openingsuren verlof

 

In de kijker
In de kijker
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 
 
 

 

 

 
     
  Doorniksesteenweg 202  - B 8580 Avelgem  - Tel. 32 (0) 56 - 64 40 42  - Fax 32 (0) 56 - 64 58 82   Email: info@houtmagazijnverdonckt.be